Hozzávalók
15 dkg aszalt sárgabarack,
15 dkg darált dió
2 evőkanál narancslikőr, vagy naracslé
1 evőkanál víz
2 evőkanál porcukor
1 evőkanál baracklekvár
fél teáskanál rumaroma
csokibevonat:
15 dkg tortabevonó, vagy étcsokoládé
1 teáskanál olaj
A barackot meglocsoljuk az alkohollal és a vízzel, és egy órát hagyjuk állni. Húsdarálón (turmix, apróra vágni) megdaráljuk a barackot, majd a többi hozzávalóval együtt gyúrható masszát készítünk. Pici golyókat formázunk belőle, és a hűtőbe tesszük. A csokit gőz felett megolvasztjuk (+ az olaj) és a golyókat abba mártjuk.
Ha sikerül életet lehelni a kártyába kép is lesz (már ha marad addig)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése