mert tovább olvasok.
"A Fast-Food paradicsomban az ízlelés kérdése már prominens helyeken is felvetődik. A New York Timesban Barbara p. Kelin, az illinois-i egyetem tudósa teszi fel a kérdést: vajon gyengítik-e a valódi ételek érzékelését a mesterséges aromák? Csak feltételezéseink vannak: Azok, akik soha vagy csak nagyon ritkán esznek friss málnát, lassan elfogadják azokat a mesterséges ízeke, amelyekkel állandóan találkoznak. Továbbá ha választhatnának a természetes és a mesterséges málnaíz között, az a gyanúm, hogy a mesterségeset választanák intenzívebb íze miatt."
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
2011. június 2., csütörtök
Tovább morgok...
mert tovább olvasok.
"A Fast-Food paradicsomban az ízlelés kérdése már prominens helyeken is felvetődik. A New York Timesban Barbara p. Kelin, az illinois-i egyetem tudósa teszi fel a kérdést: vajon gyengítik-e a valódi ételek érzékelését a mesterséges aromák? Csak feltételezéseink vannak: Azok, akik soha vagy csak nagyon ritkán esznek friss málnát, lassan elfogadják azokat a mesterséges ízeke, amelyekkel állandóan találkoznak. Továbbá ha választhatnának a természetes és a mesterséges málnaíz között, az a gyanúm, hogy a mesterségeset választanák intenzívebb íze miatt."
"A Fast-Food paradicsomban az ízlelés kérdése már prominens helyeken is felvetődik. A New York Timesban Barbara p. Kelin, az illinois-i egyetem tudósa teszi fel a kérdést: vajon gyengítik-e a valódi ételek érzékelését a mesterséges aromák? Csak feltételezéseink vannak: Azok, akik soha vagy csak nagyon ritkán esznek friss málnát, lassan elfogadják azokat a mesterséges ízeke, amelyekkel állandóan találkoznak. Továbbá ha választhatnának a természetes és a mesterséges málnaíz között, az a gyanúm, hogy a mesterségeset választanák intenzívebb íze miatt."
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése