Miután Limara öregtésztás kenyere mindennapos a konyhában, örömmel vettem a molnárka receptet. Emlékeim szerint én még nem ettem, de felcsigázta kíváncsiságom, így munka után neki is láttam. Volt itthon egy kis aszalt eper, került a molnárkába belőle. Jól sikerült, de legközelebb nem teszek bele semmit, és vajjal, lekvárral, mézzel esszük (nem üresen:)), de biztosan készül még nálunk molnárka.
Aztán benéztem Tücsökbogárhoz és jó szokásához híven ismét egy jó kis receptet tett közzé, kénytelen voltam boltba küldeni a férjem, sajtért:) A sajtos kifli nagy sikert aratott. Legközelebb bátrabban teszem a snidlinget, sőt már a (sajtos) fokhagymás verzión is töprengek.
Köszönöm a recepteket nektek:)
2011. február 10., csütörtök
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
2011. február 10., csütörtök
Gyöngém a kelttészta
Miután Limara öregtésztás kenyere mindennapos a konyhában, örömmel vettem a molnárka receptet. Emlékeim szerint én még nem ettem, de felcsigázta kíváncsiságom, így munka után neki is láttam. Volt itthon egy kis aszalt eper, került a molnárkába belőle. Jól sikerült, de legközelebb nem teszek bele semmit, és vajjal, lekvárral, mézzel esszük (nem üresen:)), de biztosan készül még nálunk molnárka.
Aztán benéztem Tücsökbogárhoz és jó szokásához híven ismét egy jó kis receptet tett közzé, kénytelen voltam boltba küldeni a férjem, sajtért:) A sajtos kifli nagy sikert aratott. Legközelebb bátrabban teszem a snidlinget, sőt már a (sajtos) fokhagymás verzión is töprengek.
Köszönöm a recepteket nektek:)
Aztán benéztem Tücsökbogárhoz és jó szokásához híven ismét egy jó kis receptet tett közzé, kénytelen voltam boltba küldeni a férjem, sajtért:) A sajtos kifli nagy sikert aratott. Legközelebb bátrabban teszem a snidlinget, sőt már a (sajtos) fokhagymás verzión is töprengek.
Köszönöm a recepteket nektek:)
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
A kelt tészta nekem is a gyengém! :))) Mindkét péksütid nagyon szép lett!
VálaszTörlés