2011. február 10., csütörtök

Gyöngém a kelttészta

Miután Limara öregtésztás kenyere mindennapos a konyhában, örömmel vettem a molnárka receptet. Emlékeim szerint én még nem ettem, de felcsigázta kíváncsiságom, így munka után neki is láttam. Volt itthon egy kis aszalt eper, került a molnárkába belőle. Jól sikerült, de legközelebb nem teszek bele semmit, és vajjal, lekvárral, mézzel esszük (nem üresen:)), de biztosan készül még nálunk molnárka.


Aztán benéztem Tücsökbogárhoz és jó szokásához híven ismét egy jó kis receptet tett közzé, kénytelen voltam boltba küldeni a férjem, sajtért:) A sajtos kifli nagy sikert aratott. Legközelebb bátrabban teszem a snidlinget, sőt már a (sajtos) fokhagymás verzión is töprengek.



Köszönöm a recepteket nektek:)

1 megjegyzés:

2011. február 10., csütörtök

Gyöngém a kelttészta

Miután Limara öregtésztás kenyere mindennapos a konyhában, örömmel vettem a molnárka receptet. Emlékeim szerint én még nem ettem, de felcsigázta kíváncsiságom, így munka után neki is láttam. Volt itthon egy kis aszalt eper, került a molnárkába belőle. Jól sikerült, de legközelebb nem teszek bele semmit, és vajjal, lekvárral, mézzel esszük (nem üresen:)), de biztosan készül még nálunk molnárka.


Aztán benéztem Tücsökbogárhoz és jó szokásához híven ismét egy jó kis receptet tett közzé, kénytelen voltam boltba küldeni a férjem, sajtért:) A sajtos kifli nagy sikert aratott. Legközelebb bátrabban teszem a snidlinget, sőt már a (sajtos) fokhagymás verzión is töprengek.



Köszönöm a recepteket nektek:)

1 megjegyzés:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...